MODERN SCANDINAVISCH
Eindhoven

Crown living appartementen in Eindhoven

Van een vastgoedhouder heb ik de opdracht gekregen om van twee gespiegelde appartementen een ontwerp te maken waarbij beide een eigen stijl en uitstraling krijgen. De vastgoedhouder wilde graag de appartementen niet alleen gestoffeerd maar ook gemeubileerd verhuren. Hierdoor had ik de uitdaging om het project te begeleiden door alle stadia heen (van ontwerp tot uitvoering tot styling). De indeling van de appartementen zijn op een paar kleine aanpassingen na hetzelfde. Met deze indeling wordt het appartement het beste benut in al zijn functies en voelt het ruim aan.

MODERN SCANDINAVISCH
Voor het rechter appartement heb ik een modern Scandinavische stijl gekozen. Het resultaat is een licht en ruim opgezet resultaat. Met accenten van blauw d.m.v. behang, zelf geschilderde tafel, vloerkleed en gordijnen heeft dit strakke appartement een huiselijke en frisse uitstraling gekregen. Bij dit appartement is het raam in het woonkamer gedeelte op een andere plek als het andere appartement. De bank is daarom gesitueerd naar het raam toe met een uitzicht naar buiten en een lekkere hoekbank om in weg te ploffen.

Na realisatie zijn beide appartementen volledige gemeubileerd in een maand verkocht. Hieraan is zichtbaar dat een goed ontwerp zorgt voor snelle verhuur. Ben jij een vastgoedhouder of makelaar en op zoek naar iemand die jou kan helpen met het realiseren van goed verhuurbare appartementen? Neem dan contact met me op!

Project in beeld

TOP