STOER EN INDUSTRIEEL
Eindhoven

Crown living appartementen in Eindhoven

Van een vastgoedhouder heb ik de opdracht gekregen om van twee gespiegelde appartementen een ontwerp te maken waarbij beide een eigen stijl en uitstraling krijgen. De vastgoedhouder wilde graag de appartementen niet alleen gestoffeerd maar ook gemeubileerd verhuren. Hierdoor had ik de uitdaging om het project te begeleiden door alle stadia heen (van ontwerp tot uitvoering tot styling). De indeling van de appartementen zijn op een paar kleine aanpassingen na hetzelfde. Met deze indeling wordt het appartement het beste benut in al zijn functies en voelt het ruim aan.

STOER INDUSTRIEEL
Voor het linker appartement heb ik een stoer en industriële stijl gekozen. Het resultaat is warm en huiselijke uitstraling. Het bakstenen behang en de zwarte keuken maakt de kamer erg industrieel. Om toch warmte te creëren in de ruimte is er gekozen voor een cognac kleurige bank en een groene bank Samen vormen ze een hip en gezellig appartement. Bij dit appartement is het raam in het woonkamer gedeelte op een andere plek als het andere appartement. De bank is daarom met de rug gesitueerd naar de trap toe. De woonkamer heeft een lange bank met losse fauteuil om ondanks de doorloop achter de trap toch een ruim opgezet gevoel te creëren.

Na realisatie zijn beide appartementen volledige gemeubileerd in een maand verkocht. Hieraan is zichtbaar dat een goed ontwerp zorgt voor snelle verhuur. Ben jij een vastgoedhouder of makelaar en op zoek naar iemand die jou kan helpen met het realiseren van goed verhuurbare appartementen? Neem dan contact met me op!

Project in beeld

TOP