Nadieh Mathijssen

BENT U UITGEKEKEN OP UW INTERIEUR OF HEEFT U NIEUWBOUWPLANNEN? IK HELP U GRAAG MET EEN PASSEND ONTWERP EN STA VOOR UW KLAAR MET DESKUNDIG INTERIEUR ADVIES.

Ik ben Nadieh Mathijssen en met mijn bedrijf Diehzign richt ik me volledig op interieur design en alles wat hierbij komt kijken. Denk bij dit laatste aan ontwerpen, adviseren, stylen, trendwatching en vormgeven. En ook, zeker niet minder belangrijk, kunt u bij mij terecht voor de projectbegeleiding vanaf idee tot het volledig compleet opleveren van uw nieuwe interieur.

In oktober 2016 ben ik afgestudeerd aan de Jan Des Bouvrie academie (HBO)te Deventer met als specialisatie Interior Design en styling. Aansluitend aan het behalen van mijn diploma ben ik als zelfstandig ontwerper en adviseur gaan werken en heb hierbij inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Via Diehzign werk ik voor zowel zakelijke als particuliere klanten, vooral in de regio Noord-Brabant.

Op basis van mijn specialistische kennis en ervaring help ik u graag bij het beantwoorden van dergelijke vragen en het maken van de juiste keuzes. Ik beloof u hierbij veel inspiratie, een strakke resultaatgerichte aanpak en het gebruik van state of the art software om het ontwerp uit te werken en te presenteren.

Om het nog gemakkelijker te maken heb ik een aantal standaard adviespakketten samengesteld, variërend van een beperkte ondersteuning en presentatie tot een uitgebreide ondersteuning en presentatie van het ontwerp in 3D. In dit laatste geval loopt u via uw tablet door het virtuele eindresultaat, geheel gebaseerd op uw persoonlijke wensen op het gebied van kleurstelling ,interieurindeling, meubels, vloerbedekking en wand en raamdecoratie. In mijn werk ben ik flexibel, enthousiast en gedreven! Uw opdracht is pas afgerond als u tevreden bent met het resultaat van de opdracht.

0

Projecten succesvol
opgeleverdAlle standaardpakketten gaan uit van een advies bij u op locatie (bij u thuis, of bij zakelijke klanten op uw kantoor), immers het stylen van een interieur is mensenwerk en kan niet zonder persoonlijk overleg.

Styling advies:

• Een persoonlijk gesprek over uw ideeën, wensen en eisen bij u thuis (of op locatie). Vervolgens geef ik u tijdens dit gesprek een uitgebreid interieuradvies. Het adviesgesprek wordt afgerond met een schets van de nieuwe woon of werk indeling

2D advies:

• Een persoonlijk kennismakings-gesprek
• Daarna het uitwerken van een advies
• Een uitgebreid adviesgesprek aan huis (of op locatie) met in ieder geval:

 • Een plattegrond (2D) met de nieuwe indeling
(in A3 print en als digitaal bestand)
• Een moodboard (print)

3D advies:

• Een persoonlijk kennismakings-gesprek
• Daarna het uitwerken van een advies
• Een uitgebreid adviesgesprek aan huis (of op locatie) met in ieder geval:

• Een plattegrond (2D) met de nieuwe indeling
(in A3 print en als digitaal bestand)
• Een moodboard (print)
• Een 3D ontwerp (digitaal)

Alle in de pakketten genoemde adviezen bevatten ondersteuning bij het selecteren van: interieurkleuren, meubels, materialen en vloerbedekking en of raamdecoratie.

Wilt u afwijken van deze standaard pakketten of heeft u behoefte aan een advies inclusief budgettering en/of projectbegeleiding, dan maak ik hiervoor graag een maatwerkvoorstel wat naadloos aansluit bij uw persoonlijke wensen.

"Voor een uitgebreid advies kan ik uw wensen digitaal uitwerken in plattegronden, maat-tekeningen en 3D ontwerpen."

HET INRICHTEN OF HET OPNIEUW STYLEN VAN EEN WERK- OF WOONOMGEVING IS VOOR VELEN EEN COMPLEX VRAAGSTUK. HERKENT U BIJVOORBEELD DE VOLGENDE VRAGEN:


• Welke woon (werk)stijl past bij me?
• Wat is belangrijker, de styling of functionaliteit?
• Past mijn lievelingsmeubel nog wel in het nieuwe interieur?
• Welke kleurencombinaties passen bij elkaar?
• Met welke kosten moet ik rekening houden in het realiseren van mijn nieuwe interieur?

Graag een antwoord op deze vragen? Neem gerust contact met mij op.

"Heeft u zelf al ideeën? Graag werk ik tijdens een afspraak uw wensen uit tot een advies uitgewerkt in een schets."

Nadieh Mathijssen

Interieur Designer

"Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Jan Des Bouvrie Academie waar ik de richting Interior Design & Styling heb gedaan."

Nadieh Mathijssen

Interieur Designer

"‘Mijn ontwerpen zijn altijd uniek door verschillend materiaal en kleur gebruik"

Nadieh Mathijssen

Interieur Designer

TOP